נשים

יתכן כי אני מפספסת את הביוץ בשבעה נקיים..עקב כתמים אני מתחילה לספור רק מהיום ה-12, מה עלי לעשות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, ייתכן כי אני מפספסת את הביוץ בשבעה נקיים..עקב כתמים אני מתחילה לספור רק מהיום ה-12, מה עלי לעשות?

תשובה

שלום וברכה

שלום וברכה אכן מסתבר שאת מפסידה את הביוץ ולכן יש לך להראות את הכתמים לרב בקי, שיכריע האם הם אכן אדומות או חומות וכיוצ"ב, מאחר וכתם בצבע חום אינה טמא. והרב יוכל לפסוק לך אם את יכולה לטבול או לא.

באופן כללי כתם שהוא קטן יותר מסנט אמריקאי, אינו מטמא. אם אינך יודעת לאן לפנות כתבי לי היכן את מתגוררת ואכוונך לרב פוסק.

מומלץ מאוד לפנות לבית מרקחת לב הטבע - בן משה מנשה כתובת: יחזקאל 6 ,ירושלים טלפון: 02-5388832 אשר ייעץ לך מה לקחת כדי לקצר את המחזור למינימום. מסרי לרוקח שקיבלת את ההפניה אליו דרך הרב גרוס.

אשמח ליייעץ לך עוד.

בהצלחה - בנימין שמואלי