לי חברה חרדית היא מקפידה על הכל ויש לה בית נפלא אך היא אוהבת ליראות סרטים לא צנועים כלל ואומרת שאין בזה בעיה האם זה נכון?ולמה מזיקה ראיה כזאת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי חברה חרדית היא מקפידה על הכל ויש לה בית נפלא אך היא אוהבת ליראות סרטים לא צנועים כלל ואומרת שאין בזה בעיה, כיוון שלבחורה אין בעיה ליראות בחורה חשופה או גבר ללא בגדים רציתי לדעת אם זה נכון?ולמה מזיקה ראיה כזאת?

תשובה

שלום וברכה

שני נזקים גדולים יש בדבר.

א. אם כתוצאה מכך יש לה הרהורי תאוווה וזנות, הדבר אסור גם לנשים.

ב. בחיי הזוגיות שלה עם בעלה לעתיד, יעלו כל התמונות בחזרה לראשה, וחיי הזוגיות שלה יינזקו מאוד.

כי לעולם לא יהי לה את הגבר של הסרט, ולא את הרומינטקה של הסרט, אשר היא כמובן מבויימת ולא אמיתית.

ה´ יעזור שתוכל להיגמל מסרטים רעים אלו.

בברכה - בנימין שמואלי