שאל את הרב - כללי

זיווג|

  • כ"ב טבת התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב אני חילונית יש לי חבר כבר שנה מסורתי-דתי יש לנו המון ריבים על הדת כי אני לא זורמת איתו לפעמים בדברים שהוא אומר לא כי אני לא רוצה אלא כי אני לא מכירה והכל חדש לי בע"ה שנתחתן בקרוב הוא רוצה לשמור נידה ואני רק מלחשוב על זה מקבלת דיכאון יום יום לא יודעת איך אוכל להחזיק מעמד. באלי ורוצה להשתכנע שזה הדבר הכי טוב למשפחה ושאני יעבור את זה בקלות אבל לא מצליחה להכניס לי את זה לראש. מה אני עושה בשביל להאמין יותר ולקבל דברים באהבה?

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

את נכונה,  שכל דבר צריך ללכת בהדרגה. אבל לא תמיד יש לבחור את הנסיון האיך להדריך בתחום זה.

לכן הייתי מייעץ שתשליחי לנו טלפון לקישור, כדי שנוכל ליצור איתך קשר  ולמסור לך את ההדרכה שיוכל לעזור לכם המון (בלי תשלום).

בברכה,

רב נחום