שאל את הרב - כללי

זיווג}{

  • כ"א טבת התשע"ו

שאלה

שלום, אני מאורסת לבחור אחרי חצי שנה של זוגיות. אני שומרת שבת והוא מגיע ממשפחה חילונית לגמרי אבל הוא עצמו מאוד מחובר לדת ומאמין. העניין שאנחנו מאוד מאוד שונים אחד מהשניה. אנחנו פתאום מבינים שההשקפות שלנו מאוד שונות ואנחנו מתווכחים על כל דבר. אני לא מאמינה גדולה באסטרולוגיה אבל ראיתי התייחסות של הקבלה למזלות. והמזל שלי (שור) ושלו (דלי) הכי לא מתאימים שיש. האם עליי להתייחס לזה? אני לא רוצה לעשות טעות וחלילה לסבול. אשמח להכוונה בנושא. תודה רבה! נשלח מה-iPhone שלי

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

נבקשך לשלוח לנו מספר טלפון לקישור כדי לקבל יותר פרטים ולתת תשובה מדוייקת לשאלה.

בברכה,

רב נחום