נשים

התייעצות עם רבנית

  • ט"ו טבת התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב. אני נשואה כמעט שלוש שנים עם תינוק ברוך ה. לפני נישואיי הייתי נמצאת במדרשה ושם הייתי מתייעצת עם הרבנית על כל מיני עניינים וכרגע קצת קשה לי שאין לי הדרכה וייעוץ של רבנית בדגש על רבנית משום שאני לא גרה בקרבת המדרשה ועכשיו זה קצת בעייתי להשיג את הרבנית. רציתי לשאול את הרב האם יש צורך ברבנית או שאפשר להסתפק ברב מהישיבה של בעלי.. למרות שלא תמיד אפשר לתפוס את הרב ויותר נוח לדבר עם רבנית. אשמח לדעת מה הרב חושב.. ואם הרב יכול להמליץ לי על רבנית מאיזור ירושלים. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל הרב של בעלך מספיק לשאלות ובירורים. לפעמים יש צורך בהתייעצות אישית של אשה לאשה ואז יש להעדיף רבנית.

תוכלי להתקשר בעת הצורך לרבנית מרים מסטשי 052-8328470

בברכת הצלחה,