זוגיות

איך אפשר לדעת ,האם זה הזיווג הנכון בשבילי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בת 26 ועברתי 4 מערכות יחסים שלא הסתדרו..... היום אני במערכת יחסים פחות משנה מרגישה שזה האדם איתו אני רוצה לחיות את חיי הכול התחיל נהדר אבל שנינו מרגישים שמשהו עוטף אותנו בלי שליטה למריבות אולי עין הרע ייצר הרע וזה מרחיק אותנו אחד מהשני האם להמשיך להתנגד למה שקורה בנינו עכשיו להיות יחד למרות הכול או שזה לא זיווג ומרמזים לנו מלמעלה... להניח לנו להיפרד או להילחם אני מאוד מתוסכלת ולא מצליחה לשים את האצבע על בעיה חוץ מזה שכלום לא מסתדר ואז כן ואז לא פשוט לא מובן... תודה מראש תהילה נ.ב פעם ראשונה שנכנסתי לאתר שלך ופשוט נהנתי ללמוד מכול דבר בדרך שהעברת לצופים..

תשובה

שלום וברכה

לא להיפד ולא להילחם, פוט לעובד על המידות, להתחיל לנסות לוותר לנסות להבין, לא לחשוב יותר מידיד על האגו האישי, אלא לנסות להבין את השני, וככל שאת תנסי לותר לו, כך הוא יוותר לך.

 בין כל שני אנשים יש דיעות שונות  וויכוחים, וכאשר כל אחד מנסה להבין ולהקשיב הרי כל ויכוח מביא אותך ללמוד אעוד ולהבין עוד, ולכבד את דעתו של בן זוגך.

יסוד הזוגיות הוא בעבודת המידות

עלי והצליחי - בנימין שמואלי