שאל את הרב - כללי

הריגת אריה

  • ח' טבת התשע"ו

שאלה

שלום כב הרב שמי ליאורה חברתי מסכנה בוכה בגלל בעלה מה קרה? הוא עשיר מופלג והחליט שהוא יוצא לציד עם חבר הם שלמו המון המון כסף ובאמת הרגו את האריה ל"ע וערפו את ראשו ראשו נמצא עד היום אצלו במשרד החבר נפטר לאחר מס חודשים ואילו הבעל לא רוצה לפתע את אשתו האם יש תיקון או משהו? כולם בוכים מאוד מאוד ומעדיפים להשאר בעלום שם מה לעשות בכדי שיחזור לאשתו ולילדיו ? הוא הפך לאדם אחר אולי זה בגלל הראש של האריה והאם הרב יכול בבקשה לחזור אלי תודה רבה ניתן לפרסם את השאלה אך ללא שמי בבקשה ותודה

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

המעשה אינו ברור, וכמובן שבמעשה כזה ישנם עוד הרבה פרטים.

אם רצון האשה או הבעל עוד להעזר בענין, נא לשלוח שוב מספר טלפון שלהם לקישור, ואחד מן רבני האירגון יחזור אליהם כדי לסייע בעזרת השם.

בברכה,

רב נחום