זוגיות

בעלי ברוגז ורב אם אנשים

  • ל' כסלו התשע"ו

שאלה

בעלי רב עם הרבה אנשים וברוגז עם האחים שלו, בבית כנסת הו א בריב עם כמה אנשים בכלל המזגן ואכשף הוא רב עם הילדים בשכונה כי הם עושים רעש ברחוב וזה מפריע לו, אנחנו נשועם 40 שנה והוא בעל,אבא וסבה נהדר אבל קשה לי אם כל הריבים אני צריכה לעמוד לצידו כל פעם? הוא אמר שאני לא תומכת בו והולכת נגדו

תשובה

שלום וברכה

בגיל זה אכן קשה להשתנות ואין לך ללחוץ עליו בעניין המיריבות את לא יכוהל להפשיע עליו כבר בענין זה. רק תתפללי לבורא עולם שיתן לו שכל להפסיק להתנהג במריבה עם כל הסובבים.