נשים

ליל כלולות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

זוג דתי ששומר נגיעה כהלכה.מגיע סוף החתונה ליל כלולות.הם צריכים לקיים יחסי אישות.הבחורה בתולה ויוצא לה דם. ולכן מרגע סיום קיום היחסים היא אסורה על בעלה,ופה מתחילים את כל עניין הנגיעה ושמירה על טהרה? האם מה שאמרתי זה נכון? אם כן,איך קובעים ללכת לירח דבש לכמה ימים שבהם הבעל אסור לו לגעת באישה? אשמח שתבהירו לי את הדבר,ותשלחו לי תשובה למייל האישי. בתודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

נכון בהחלט. אכן אין ללכת לירח הדבש, עד ליום הטבילה שלאחר מכן.

בהצלחה - בנימין שמואלי