שאל את הרב - כללי

שאלה בחינוך ילדים

  • ט"ז כסלו התשע"ו

שאלה

לימדתי את הבן שלי לקפוץ על הפופ ומידי יום הפופ משמש כמשחק מאוד כיפי לילד. השבוע בעלי ראה שהבן קופץ על הפופ ואמר (מול הילד) שהוא מעדיף שלא יעשה את זה כי זה מסוכן. העניין הוא שאני כאמא לימדתי אותו לקפוץ ככה.. אז מה לעשות? האם באמת צריך להימנע מסיכונים כאלה?.. תודה.

תשובה

במחילה איני מבין מה המשחק.

באופן כללי מומלץ להגיד לילד שאבא לא מרשה לשחק, אז לא משחקים אפילו שאת אמרת אתמול אחרת.