אמונה

שם לתינוקת עדן זה טוב?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני בהריון שבוע 38, מצפה לבת, עם התלבטות מאוד גדולה לגבי שם. אני יודעת שתיולד בת מזל קשת, והשם שדי אוהבת הוא עדן. מה אומר השם עם המזל? האם הבחירה טובה? האם יש הצעות לשמות? אני אשמח מאוד לתגובה, תודה מראש, חמדת

תשובה

שלום וברכה

אפשר לקרוא לה `עדינה` כשם אשת לוי בן יעקב. וכך נקראת גם אם רחל ולאה. אפשר, לחילופין, לקרוא בשם `עדנה`.

במזל טוב - מנשה ישראל