שאל את הרב - כללי

הרב קניאבסקי

  • ו' כסלו התשע"ו

שאלה

שלום וברכה.... אני ראיתי בפייס בוק שהרב קניאבסקי אמר שאסור לצאת מהארץ עכשיו כי המשיח מאד קרוב ואני הייתי רוצה לנסוע לשוויץ לשבועיים לבקר את המשפחה שלי בינואר אבל השאלה אם זה באמת נכון שזה מה שהרב קניאבסקי אמר שאסור לצאת מהארץ אז כמובן אני לא יטוס לביקור בשוויץ. אני ישמח לדעת אם זה אמת ומה עליי לעשות. תודה רבה לרב וכל טוב טויבי חשין

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

כפי מה שבררנו, שמועות אלו בשם הרב קנייבסקי שליט"א נתפרסמו באפריל של שנה שעברה. ולכן מכיון שכבר עבר אותה תקופה ועדיין לא זכינו, וגם הרב בעצמו לא פרסם שום מודעה הידוע לנו לאחרונה, מצד אותן מודעות את יכולה לנסוע לחיים טובים ולשלום בלי לדאוג על העברה על דברי חכמים.

בברכה,

רב נחום