שאל את הרב - כללי

האם מותר לכעוס ולגרום צער בשבת ?

  • ג' כסלו התשע"ו

שאלה

יש לי אדם קרוב שלפני 4שנים לא הרגיש טוב תקופה מאודדדדד ארוכה ,הוט לקח על עצמו לשמור שבת ויום אחרי השבת הכאבים העצומים שהיו לו עברו. מאז כבר 4שנים הוא שומר שבת, הוא מעשן במהלך השבוע, רגוע ומכבד את כולם. הבעייייה שביום שבת משישי הערב פתאום נכנס בו משהו למהלך על השבת, הוא פוגע קשותת באמא שלו אומר מילים ה ' ישמורנותן לה לבכות כל השבת ומוצ"ש אחרי שמעשן וקפה כאילו כל עובר הוא בוכה מצער שגרם לאמו שהיא על עולמו . , הוא לא במסגרת לבד ,מתפלל שלוש פעמים ביום , לקח הכל במכה אחת ..מה ניתן לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אציע שיפנה לרב דודו בצרי וקבוע תורה לשיחה איתו. טלפון 025376818.