שאל את הרב - כללי

כיסוי ראש לאשה שחייה עם בעל לא שומר מצוות

  • כ"א חשון התשע"ו

שאלה

אני אשה מתחזקת הרבה שנים ולצערי בעלי וילדי לא שומרי מצוות לגבי כיסוי ראש יש אי הסכמה עם בעלי לא מוכן שאלך עם כיסוי ראש בשבת אני משתדלת כן ללכת עם כיסוי ראש יש עיקוב בנישואיים של ילדי האם יש קשר או מה עלי לעשות כדי לזכות אותם להתחתן בקרוב

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

קשה לשמוע על מצבך.

יתכן שיש קשר בין הענינים כידוע, ולכן על מנת שנוכל לייעץ לך כראוי, נא תשלחי מספר טלפון לקישור.

בברכה שהשם יתן לך את הכוחות שאת צריכה, ושתזכי לראות בסוף תוצאות טובות ונחת יהודית,

רב נחום