אמונה

אבי ילדי שאיתו חיתי 15 שנים עזב והתחתן ם נישואין אזרחיים עם גויה רוסיה ,כמה קשה להתנתק מקשר כזה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אבי ילדי שאיתו חיתי 15 שנים והלך ליחיות עם גויה רוסיה כלומר התחתן נישואין אזרחיים השאלה: עד קשה קשה ליהודי להיתנתק מקשר כזה אם בכלל אני מאוד פגועה מהמצב ומיואשת. תודה מראש שושי

תשובה

שלום וברכה

מצער מאוד לקרוא דברים קשים אלו, שבן ישראל הלך לבת ניכר, וכמה גדול אכן הכאב על כך שנשתמו תלך לאבדון ונכרתת משורש נשמות ישראל ומתדבקת בנשמת הגויה, ובן ישראל המתחבר אל גויה ואינו חוזר בתשובה שלימה תיענש יחד עם הגויה לנצח נצחים ויישאר דבוק בה לעלום.

רבות צריך להתפלל שיזכה לחזור בתשובה שלימה במהרה.

בברכה - בנימין שמואלי