תפילה וברכות

איך אני יכול להתפלל?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני הייתי מניח תפילים כל יום והיום אני עובד לילות באופן קבוע. היום אני חוזר כל יום העבודה בארבע חמש לפנות בוקר ומתעורר בצהריים, אני לא יודע מתי אני יכול לקרוא את ברכת השחר ולהניח תפילין? ואם אני מניח בצהריים אז אם מנחה או שחרית?

תשובה

שלום וברכה

אפשר להניח תפילין ולומר את ברכות השחר אחר הצהריים, אבל א איפשר להתפל שחרית אלא מנחה, ועל כן מומלץ להמתין לפני השינה עד שתוכל להתפלל שחרית כדין, וכך תלך לישון לאחר תפילת שחרית.

אפשר להניח תפ]ילין כבר ב5:10 והזמן נהיה מוקדם בכל יום, כך שאתה יכול להתפלל וללכת לישון לאחר מכן.

בברכה - בנימין שמואלי