שאל את הרב - כללי

רציתי לדעת מה גורלם של היהודיות שמתבוללות?

  • י"ג חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב . רציתי לדעת מה גורלם של היהודיות שמתבוללות רחמנן לצלן עם הן נסתלקות מן העולם ללא תשובה? ומה קורה לאלה שיש להן ילדים מגוי כשהן ממירות את דתן? והעם עונשן זה שונה מאלה שנשארות ביהדותן ועדיין ממשיכות להתבולל? תודה .

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

ניכר מתוך מכתבך שאת מאד רוצה להבין את עומק הנושא והאיך שאשה שנפלה בזה לא תשאר עם עונש.

הואיל וישנן כמה וכמה פרטים בענין וכמו שהזכרת,  נא שלח לנו טלפון לקישור כדי שנוכל להעביר לך מידע בענין בלי תשלום.

בברכה,

צוות הידברות