אמונה

מה עלי לעשות אם הכשלתי בחורים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום שמי ה. ......... בסביבות גיל 18 יצרתי קשר עם בחורים דרך האינטרנט אך לא ראיתי אותם גרמתי והכשלתי אותם מה עליי לעשות כדי לתקן זואת איניני יודעת היכן גרים ומה פרטייהם האישים וזה מאוד מאוד מכאיב לי מה שעשיתי אני לא יודעת איך לכפר על זה והאם זה יוכל להמחק לי אני מאוד מאוד מצפה לתשובה בברכה ה.

תשובה

שלום וברכה

מה יעזור לך ידיעת הפרטים האישיים שלהם ? . אדרבה, התנתקי מהם ומהמחשבות עליהם, ואל תנסי לאתר אותם בפורומים ששם התכתבת איתם. גם בכדי להחזיר אותם בתשובה.

ברור שכמו לכל דבר יש תשובה, כך גם לעניין הזה, ולכן בד בבד עם החרטה והוידוי והקבלה לעתיד, עם גדרים וסייגים שלא להיכשל שנית, כמו התנתקות מאפשרות גלישה באתרים כמו אלו, [אפשרי על ידי חסימה של `רימון` וכדומה], עלייך לקבל על עצמך [למשך תקופה] עניין של זיכוי רבים, בכל דרך שתמצאי לנכון, [אוכל לתת לך רעיונות בס´ד], ואחרי כל זה כשתהיי חזקה בקבלה ובשמירה על עצמך כבת מלך, תהיי בטוחה שסר עוונך וחטאתך תכופר. ואז עלייך להאמין באמונה חזקה שה` מקבל את השבים אליו, ולהפסיק ממחשבות על כל זה בעתיד.

בהצלחה - מנשה ישראל