שאל את הרב - כללי

טהרת המשפחה דחווףף
  • י"ב חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב...אני קיבלתי ווסת שבוע שעבר וכבר היה אמור להיגמר לי ואתמול ניסיתי לפסוק ויצא טיפה חום ובעיקרון בבת היה אמור כבר להיגמר ומאז יוצא לי ממש קצת ווסת וממש ישר חום ככה פעמיים אתמול וגם עכשיו בבוקר...חשוב לי לציין שבזמן הגל פיגועים שהיה נכנסתי לפחדים ולחצים יכול להיות שזו הסיבה שיוצא לי קצת ומפסיק...מה עלי לעשות במצב כה?לחכות שיגמר הווסת? כי כבר קרה לי בצוק איתן ש4 ימים אחרי שטבלתי שוב קיבלתי ווסת והרב אמר שזה כנראה בגלל הפחד ולחץ היה לי...אשמח אם הרב יענה לי בהקדם תודה

תשובה

שלום וברכה

תראי את הבדיקה לרב שיוכל להכריע בעניין האם הבדיקה טמאה או שמא טהורה גם תמול גם היום.

יתכן בהחלט שהלחץ גורם לווסת מתמשך.