אמונה

אני מעונינת בעזרה לגבי החזרה שלי בתשובה מכיוון שאין לי רב להתייעץ עימו בנושא ההלכה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וחג שמח, אני מעונינת בעזרה לגבי החזרה שלי בתשובה מכיוון שאין לי רב להתייעץ עימו בנושא ההלכה, מה מותר לי כאישה מה אסור לי כאישה,אילו ספרים אני צריכה לקורא שיוכלו לעזור לי בחזרה שלי בתשובה והאם אני יכולה תוך כדי החזרה שלי בתשובה ללמוד גם קבלה שמאד מעניין אותי.

תשובה

שלום וברכה

מומלץ מאוד ללמוד בספר הלכות בת ישראל, ששם תוכלי לדעת את כל ההלכות הנדרשות לך כבת ישראל הרוצה לעשות את רצון בוראה.

וכמובן שתוכלי להתייעץ עימנו על כל צעד ושעל, ונשמח לענות לך (מהר יותר מהתשובה לשאלה זו שהתעכבה עקב החגים).

>לימוד בחבורתא זו תוסיף לך המון ידע ביהדות וייקל עליך מאוד את דרכך.

בברכה - בנימין שמואלי