שאל את הרב - כללי

רוצה להתפלל 3 תפילות ביום, אבל אני לא בדיוק יודע מה צריך להגיד

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב!! ברשותכם יש לי שתי שאלות!! הראשונה היא שאני מאוד רוצה להתפלל 3 תפילות ביום, אבל אני לא בדיוק יודע מה צריך להגיד ועל מה צריך לדלג או מתי צריך לעמוד ומתי לא!! אשמח אם תוכלו להסביר לי או לשלוח לי איזה קובץ שאני אבין בצורה ברורה..!! והשנייה היא שאני כבר זמן רב מתעניין לעשות ניתוח פלסטי באזור הסנטר מכיוון שהוא קצת בולט וזה מפריע לי מאוד נפשית..אז האם מומלץ לעשות ניתוח כזה על פי היהדות והאם ההלכה מתירה זאת??? תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

הדרך הטובה ביותר לבאר את הדברים, היא בשיחה טלפונית, שכך יהיו הדברים ברורים ומאירים.

שלח לנו מספר טלפון ונחזור איליך.

ניתוח פלסטי לגבר לשם נוי,יש בו איסור משום לא ילבש ואינו מותר רק במקרה של בושה או צער רב מאוד, מאחר שאז אין הדבר לנוי אלא להסרת הבושה.

בברכה - בנימין שמואלי