אמונה

איך מתנתקים מקשר שלא מתאים!!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה! היה לי חבר בערך שנתיים וניפרדנו כיוון שחזרתי בתשובה, והוא לא היה בעיניין, זה כבר לא התאים! אך מאוד קשה לי להתנתק מימנו ולהמשיך הלאה! אשמח אם תוכל לתת כמה עצות בעיניין...יעל.

תשובה

שלום וברכה

אמרי פרק כב` בתהילים בכל יום.ובקשי מאת ה` שתסיחי את דעתך ממנו.

והקדישי זמן מסוים בכל יום בתקופה הקרובה שבזמן זה תתבונני בכך שבודאי אין זה בן זיווגך, ואילו היית משיכה איתו היו לך בוודאי חיים קשים ורעים , ולא היית מסתדרת איתו, ובזכות תשובתך ה` פטר אותך מכל הקשים באלו, וכאשר תתבונני בדברים אלו בודאי לא יהי כלל קשה בעינייך בעוד זמן ענין הפרידה.

גמר חתימה טובה - בנימין שמואלי