שאל את הרב - כללי

איך לדעת שאכן התפילות לא שבות ריקם

  • ג' חשון התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב. איך אוכל לדעת אם אכן תפילותיי נענות או נשמעות ?? אני מתחזקת בזמן האחרון והרבה . אך שאלה זו תמיד במחשבותיי כי יש לי איזו צרה שאני מתפללת עבור זה כבר שנה ויותר ועושה התבודדות ובוכה אך אינני רואה ישועה .. האם לא מקבלים את תפילותיי בשמיים?

תשובה

מלבד מה שעניתי לך. מה הוא הדבר שאת מתחננת עליו? אם מותר לדעת?