אמונה

בקשר לאינטרנט אני צריכה שתרגיע אותי ותאמר לי אם זו חסימה מספקת

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הרב שלום, עשיתי בביתי חיבור לאינטרנט עם חסימה של רימון מכיוון שאני צריכה לעבודתי ולא משום סיבה אחרת. ראיתי שהרב רשם שחוץ מקו נקי ועוד חברה אחת אין שום חברה שאכן יכולה לחסום את כל התועבה שיש באינטרנט. האמת שגם ככה החיבור לאינטרנט לא נעשה בלב שקט ולכן אני צריכה שתרגיע אותי ותאמר לי אם זו חסימה מספקת .(לקחתי את החבילה ההרמטית- שזה קו נקי לחרדים) כי אני מפחדת שבטעות אני בעלי נגיע למקומות לא רצוים. תודה רבה!!

תשובה

שלום וברכה

החסימה של רימון היא מצויינת.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי