זוגיות

האם יש בזה משהו רע שמתאהבים בגיל ההתבגרות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מטבעו של האדם הוא להתאהב, האם יש בזה משהו רע שמתאהבים בגיל ההתבגרות ויש זוג שהוא מתחת לגיל 18, כי הבנתי שרצוי בדרך כלל מבנות להיות כמו שיותר שמורות (ואני לא מדברת על קיום יחסי מין) למרות שזה בא ביחד עם אהבה.. יש לזה התנגדות

תשובה

שלום וברכה

לא ראוי להיות מאוהבת עם גבר כשאין כלל רצון להינשא כעת. הדבר מביא לתוצאות לא ראויות גם רוחניות וגם נפשיות.

בברכה - בנימין שמואלי