שאל את הרב - כללי

ראיית מראות אסורים

  • ח' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום. אני נערה בת 14 מבית חרדי. יש לנו בבית מחשב עם אינטרנט אתרוג על רמה הרמטית (זו הרמה הכי סגורה שאפשר...) הבעיה היא שכל פעם אני לבד בבית אני לוקחת את המחשב לחדר ומתחברת לאינטרנט של השכנים שלי (אינטרנט בלי חסימה) ורואה דברים שממש אסור לראות..... (כמו איך מקיימים יחסים..)אני יודעת שזה בעייתי ושזה ממש אסור אבל אני לא מצליחה להתגבר... יש לציין שאף אחד לא יודע מזה מלבדי ומלבד ה' ואני גם לא מתכוונת לספר...

תשובה

שלום וברכה

הנה עזרה באינטרנט בצורה חסויה http://www.gye.org.il/forspouses/women

אשמח לסייע לך עוד ככל הצורך