שאל את הרב - כללי

זוגיות ללא נישואין

  • ז' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני נמצאת בזוגיות עם בן זוגי למעלה מ 5 שנים. עדיין לא קיבלתי הצעת נישואין ואנחנו מדברים על חתונה רבות, אני מרגישה שזה בזבוז של זמן ועליי להתחתן כדי לקבל את ברכתו של בורא עולם, מה עליי לעשות? אין לנו מספיק כסף לחתונה ושנינו מאוד רוצים להקים משפחה . תודה רבה

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

נכונים דבריך. אם הדבר הוא מן השמים אז נראה שזה צריך לזוז קדימה.

נראה שכדאי לך לנסות לקבל את הסכמת הבן זוג על נישואין. אח"כ תחשבו ביחד איזה קרובי משפחה יוכלו לסייע לכם במימוש הדבר למעשה.