תנור שבישלתי בו בשר על גבי תבנית אלומניום מותר לאפות בתבניות עצמן של התנור חלות פרווה או חלבי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

תנור שבישלתי בו בשר על גבי תבנית אלומניום ,הבשר לא נגע בתבניות של התנור עצמו ,האם מותר לאפות בתבניות עצמן חלות פרווה או חלבי ,כמובן לאחר שהתנור נוקה הייטב והתבניות גם כןאו שאסור להשתמש בתבניות אלואלא רק לבשר

תשובה

שלום וברכה

לאחר ניקיו, אפשר לאפות בהם חלות, והחלות פרווה.

בברכה - בנימין שמואלי