שאל את הרב - כללי

ממצאים של אדם הקדמון.

  • ד' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום רב. לפני זמן קצר התפרסמה כתבה על המצאות שלדים וגולגולות של האדם הקדמון.. כביכול "הוכחה" לאבולוציה. רציתי לשמוע את דעת התורה על זה תודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

מידי מספר שנים "מתלבשים" על גולגולת אחרת של אדם, ומנסים לשחזר אותה בצורה פרימיטיבית. תוכל לקרוא על ה"שיטה" הזו כאן:http://www.haemet.net/articles/creation/evolution_of_man/lies.htm

הגולגולות שנמצאו אינן חדשות. הן היו של בני אדם רגילים ממשפחת האדם (כפי שיש בימינו אנשים אפריקאים, ואנשים אירופאים, גם בעבר היו גזעים שונים במשפחת האדם, והם לא היו שונים ממך וממני).
 לעומת זאת קופי-אדם מעולם לא נמצאו. חשוב שתראה:

בברכה,
דניאל בלס