זוגיות

אין לנו כסף להתחתן ולעבור לגור יחד מה צריכים לעשות כדי לא להכשל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שאלה כוללת נגיד יש לי חברה ואנחנו לא מתיחדים ושומרים את ההלכה בכל הנוגע לשמירת נגיעה וכו והחלטנו שאנחנו מתאימים ואין לנו כסף להתחתן ולעבור לגור יחד מה צריכים לעשות כי ככל שהעובר הזמן היצר מתגבר וזה יכול לגרום לעבירות וייסורים

תשובה

אות יג ואות יד. בהצלחה - מנשה ישראל שלום וברכה יש למצוא כל דרך להתפרנס אפילו בצמצום ולהינשא, אין פתרון קסם ליצר הרע. עשו את הדבר הנכון וביטחו בה` שיתן לכם את הנדרש לכם, הפרנסה בידי שמיים, ביטחו בה` וייתן לכם את כל משאלות ליבכם.

בברכה - בנימין שמואלי