תורה ומדע

מהו העץ העתיק בעולם?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לך כבוד הרב רציתי שהרב יישלח לי תשובה על מה שהמדעים אומרים שיש עצים שהם מעל 6000 שנה שכביכול "סותר" את תורתנו הקדושה רציתי שהרב יישלח לי תשובה ולא הרצאה כי בהרצאה יש יותר מדי חקירות וזה יותר מבלבל תדעת רציתי תשובה על השאלה הזאת ספציפית שהרב יעזור לי לברר אותה בדת להמשיך בתורת ה` הגדול והנורא. אז איזה עץ הכי עתיק? תודה רבה!!!!!

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה;

העץ היותר עתיק בעולם, נקרא בשם 'משותלח', והוא רק כבן ארבעת אלפים ושמונה מאות וחמישים שנה.

הצלחה וברכה;

יעקב משה