אמונה

החלטתי לחזור בתשובה תודה רבה לכם!!!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אחרי שהחלטתי תחזור בתשובה תודה לאל, התחלתי לעשות סדר בחדרי ויש המון ספרים וחפצים שאני לא צריך כגון: פסל של נשר, ספרים בגדים (לא צנוע) וכו`.. שאלתי היא כזאת.. מה לעשות איתם עכשיו האם למכור אותם ביודעי שזה נגד התורה ואז זה יחשף למישהו אחר חס וחלילה או לתרום או לזרוק לזבל.. כמו כן גם תמונות לא צנועות מה לעשות איתן תודה רבה לכם.. אתם עושים עבודה נהדרת!! תמשיכו בדרך נפלאה זו ואמן שכל עם יחזור בתושבה!!

תשובה

שלום וברכה

פסלון נשר מותר להחזיק. כל הדברים שאסור לקרוא בהם או להלביש אין למוסרם לאחר, אלא לזרקם. תמונות לא צנועות יש לזרקם.

הצלחה רבה בהמשך דרכך - בנימין שמואלי