חינוך ילדים

מה לעשות לגבי גן של ביתי ?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכם!!! ברצוני לשאול לגבי ביתי שב"ה באוגוסט יימלאו לה 4, אנחנו גרים במושב במרכז הארץ ושאלתי היא האם עליי לעלות את ביתי הנ"ל לגן טרום חובה שבה נמצאת ביתי הגדולה שזו תהייה השנה השנייה שלה בגן הזה, (זהו גן של טרום וחובה יחד) אני פשוט לא יודעת מה לעשות ולא יודעת מה נכון שהן תהיינה באותו גן או שעדיף שביתי הקטנה יותר תישאר שנה נוספת בגן שהיא נמצאת עכשיו כאשר יש לציין דבר חשוב כל ילדי הגן שאיתה עולים לגן החדש ואיתה נשארים (במידה והיא נשארת , כמובן) עוד תשעה ילדים!!! אנא עיזרו לי זו דילמה מאוד קשה , הגננות של שתיהן לא ממליצות בכלל שהן תהיינה באותה המסגרת . יש לציין גם שביתי בת הארבע קצת מסוגרת ועדינה יחסית לגדולה שהיא יותר בשלה ממנה, אני חוששת ממצב שהיא תיגרר אחריה אם הן תהיינה באותה המסגרת..... מה דעתכם בנושא וכמובן על פי היהדות!!! תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

אני ממליץ לשמוע לדבריהגננות שיש להם ניסיון רב בנושאים אלו, והם מכירות את שני הילדים שלך. וה` יתן לך רוב נחת משניהם.

בברכה - בנימין שמואלי