זוגיות

חתונת גוי ויהודיה

  • כ"ג אלול התשע"ה

שאלה

שלום בת דודה שלי מתחתנת עם גוי (גדלה ונולדה בארץ ) הם עושים חתונה "אזרחית" בקפריסין ולאחר כמה חודשים עושים מסיבה בארץ באולם.איך אני יכולה להראות לה ולהסביר לה שאני אוהבת אותה והיא חשובה לי בזמן שאני לא יבוא בפועל כי אני לא תומכת במעשיה .(אנחנו משפחה קטנה ומאוד קרובה יש לציין שגדלנו ממש כמו אחיות)

תשובה

שלום וברכה

לכתוב לה אימייל ולהסביר לה כמה חמורים הדברים ומגודל אהבך אותה את לא יכולה להביט ברעתה ואינך יכולה להשתתף במסיבה שנערכת לרגל התאבדותה הרוחנית.