אמונה

חב"ד ותניא

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני מאוד נהנה מ 5 שיעורי תניא ששמעתי, ואני מאוד מתלבט אם להמשיך ללמוד ולהכנס יותר לחב"ד או להפסיק כי אני שומע כל מיני דעות ואני יוצא מבולבל, מה לעשות

תשובה

שלום וברכה

לימוד התניא מועיל מאוד לאדם, ומומלץ מאוד להמשיך בו על מנת להתקרב לאלוקינו, ובלבד שהלימוד ייעשה בצורה ראויה, אצל רב ירא ה`, כדוגמת רבני חב"ד הפזורים בכל מקום. בברכה - בנימין שמואלי