זוגיות

הצעת נישואין!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב! אני ב"ה יוצא עם בחורה כבר כחצי שנה, ב"ה אנחנו שומרים נגיעה, כמובן שזה קשה עד מאוד אך זה חשוב לשנינו. לפני כשלושה חודשים קיבלנו החלטה שאכן אנחנו רוצים אחד את השניה. בעקבות עבודה שבה עבדתי שלא ראיתי ממנה פירות כספיים מיידים עברתי לעבודה רווחית הרבה יותר אשר מאפשרת לכלכל בית ברווחה. שאלתי היא שמכיוון שהבחורה שלצידי אומנם רוצה להתחתן איתי אך רוצה לראות שאני אכן מצליח בעבודה החדשה לפני שאציע לה נישואין, אני אומנם מבין אותה אך אני מאמין שזה לא טוב לחכות כ"כ הרבה זמן ללא קביעת תאריך. מה אוכל עוד לעשות על מנת להראות לה שאנו צריכים לעבור לשלב הבא כי חס וחלילה אני לא רוצה שיהיה קיטרוג בשמיים כשזה נמשך יותר מדי. תודה רבה מראש!

תשובה

שלום וברכה

ללא קשר לקיטרוגים, יש להתחתן מוקדם ככל האפשר, ודבר עימה על ענייני אמונה וביטחון, והינך יכול לשמוע באתרינו מבחר הרצאות שיוכלו לפקוח את עיניכם. וה` יעזור שתינשאו בקרוב ותבנו בית נאמן בישראל.

בברכה - בנימין שמואלי