זוגיות

שידוכים - מציאת חן

  • י"ט אלול התשע"ה

שאלה

שלום וברכה, אני בתקופת שידוכים ויצאתי עם בחור מסוים לארבע פגישות. בין השלישית לרביעית גיליתי במקרה ממישהו שהבחור לא כ"כ מתחבר מבחינה חיצונית. בפגישה העליתי את הנושא והוא התנצל ואמר שזה היה בהתחלה ושעכשיו הוא כן מתחבר. באופן כללי אני כן רואה שהוא מעוניין והוא עשה כמה שינויים בשבילי. מכיוון שאני יודעת שלא רצוי בכלל להתעלם מחיצוניות וגם כי אני כן רוצה מישהו שידע להעריך את מי שאני, האם זו סיבה לחתוך אם הוא לא מתחבר?

תשובה

סליחה שלא ענינו בזמן. אם השאלה אקטואלית עדיין נשמח לענות בלי נדר מיידית