אני אשה נשואה ללא ילדים האם מותר לי להסתובב בבית ללא כיסוי ראש ו

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני אשה נשואה ללא ילדים האם מותר לי להסתובב בבית ללא כיסוי ראש ומה לגבי פיג`מה, עם איזה מותר להסתובב בבית

תשובה

שלום וברכה

מעיקר הדין מותר ללכת ללא כיסוי ראש בבית, ובזוהר מחמיר שלא ייראו שערות ראש האשה החוצה אפילו בבית. וכן מותר לך ללכת עם פיגמה - מכנס, שכשאין אנשים זרים בבית. בימי טהרתך אינך צריכה להקפיד מעיקר הדין שתהיו מכוסה בכל המקומות הנדרשים בדיני הצניעות.

בברכה - בנימין שמואלי