חברה והשקפה

נישואין על ידי רבני צהר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

צהריים טובים לכם! כתבתי בתחילת השבוע על רבני צהר ושאלתי האם הם מוסמכים לחתן, וטרם קיבלתי תשובה עודני מחכה לתשובה, בשורות טובות ורק בשמחות, חן

תשובה

שלום וברכה

ארגון `רבני` צהר הוקם בכדי לקרב את האלוקים בורא העולם לעם היהודי, ונסיון לצנן להגמיש ולהקל את המצוות האלוקיות מהעם היהודי. נסיון כזה לא יוצלח והיא נידונה לכישלון, אנו יכולים רק לעשות את אשר לאל ידינו לקרב את העם היהודי למורשתו הנצחית שקבלנו לפני שלשת אלפים שלש מאות ועשרים שנה, והדת הזאת כפי הנאמר בעיקריה לא תשתנה לעולמים.

רצוי להשתמש בעורכי נישואין שלא ממסגרת רבני צהר. בהצלחה - מנשה ישראל אין קשר לארגון הנ"ל, עם הארגון האחר הנקרא `צוהר`, המתמחים בעריכת סמינרי יהדות ברחבי הארץ, שפעילותם קודש למען קירוב ישראל לאביהם שבשמים.