שאל את הרב - כללי

אבא של אישתי גר אצלנו

  • י"ב אלול התשע"ה

שאלה

שלום רב , אבא של אשתי גר אצלינו מזה מספר חודשים . בהתחלה אירחתי אותו בשמחה בגלל שהוא הומלס וחולה בסרטן העור . אולם כעת , המצווה הפכה פשוט לנטל , למעמסה רגשית ונפשית ל ולילדים וגם לאשתי. בגלל בעיות כמו היגיינה , חוסר פרטיות , רעש , ועוד סיבות . שאלתי היא : האם אני יכול לבקש ממנו לעזוב את הבית על פי ההלכה ? מי הרב מייעץ לי לעשות ? תודה

תשובה

שלום וברכה

יש למצוא לו פיתרון מכובד אחר כמו שהייה בבית אבות סיעודי וכדו'.