נשים

קשר נגד התקנון

  • י"א אלול התשע"ה

שאלה

שלום..יש לי קשר עם בחור שהוא טוען שהוא אוהב אותי וגם אני מחבבת אותו כי הוא היחידי שמבין אותי אבל הבעיה היא שזה נגד התקנון של התיכון שלי ואני רוצה לנתק את הקשר אבל הבעיה היא שזה יפגע בו נורא..אני לא יודעת מה לעשות..אפשר עזרה בבקשה?

תשובה

שלום וברכה

זה לא קשר נגד התקנון אלא קשר נגד רצון ה'. אסור להיות בקשר עם בחור לא לשם מטרת נישואין, על כן בוודאי יש להפסיק את הקשר ולהתחזק בקדושה ובטהרה. ראי בהרחבה את גודל האיסור http://www.hidabroot.org/he/question/28914

בעז"ה בזכות התחזקותך בעניין זה תזכי לישועת ה' בכל ענינייך.