שאל את הרב - כללי

נכנסת לחודש תשיעי הראש לא גדל

  • א' אלול התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב היום אישתי היתה בבדיקה רגילה של ההריון היא נכנסת לחודש תשעי בעוד שבועיים אמרו לנו שהראש לא גדל בערך שלושה שבועות אחרונים עד עכשיו הכל היה תקין המליצו לנו לחשוב על הפלה שמבחינתנו לא באה בחשבון בכל מצב נביא את התינוקת לעולם מה אתה ממליץ לנו לעשות אנחנו חילונים ומאמינים בקדוש ברוך הוא מוכנים לקחת על עצמנו משהו אם צריך יש לנו עוד שניי ילדים מדהימים תודה לכבוד הרב על הזמן שהקדשת לנו שהיה בשורות טובות

Oshrat882@gmail.com

תשובה

שלום וברכה

תקבלו על עצמכם טהרת המשפחה וכשרות ובעז"ה הקב"ה יעשה עמכם ניסים ונפלאות

אם אינכם בקיאים בהלכות, נא לכתוב לי ונחזור איליכם ללימוד ההלכות וה' יטוב יעשה איתכם ניסים ונפלאות ותזכו לראות הרבה נחת מהתינוקת שתיוולד בקרוב אי"ה.