אמונה

קראתי במשך 40 יום את התיקון הכללי האם זה נכון שזה מביא זיווג טוב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

קראתי במשך 40 יום את התיקון הכללי האם זה נכון שזה מביא זיווג טוב ושכל מישאלותי יתגשמו האם זה בסדר ללכת למגדת עתידות או קוראת בקפה אם ברצוני ללכת ללרב רנטגן ולישאול אותו מספר שאלות זה נכון שזה ישנה לי את המזל

תשובה

שלום וברכה

תפילה להקב"ה מביאה הרבה ישועות ובעז"ה אכן תזכי לזיווג טוב. אסור בהחלט ללכת לקוראת בקפה או מגדת עתידות, מותר ללכת להרב איפרגן אשר יוכל להדריכך ברוח קדשו, להשתפר במעשייך כדי לזכות לטוב הממתין לך. בברכה - בנימין שמואלי