שאל את הרב - כללי

חיזוקים וטיפים לחזרה בתשובה

  • כ"ד אב התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום רב החלטתי ברוך השם לקחת על עצמי את החזרה בתשובה האם הינך יכול לתת לי חיזוקים,טיפים לעזרה מפני שהינני רוצה להתחזק כמה שיותר מהר בלי ליפול עזור לי בבקשה

תשובה

לכבוד השואל,

אשריך ואשרי חלקך!!

ראוי שתקנה לך  ספר קיצור שולחן ערוך ולקרוא בו, וכל מה שאתה קורא שם ששייך למעשה לקיים, תתחיל לקיים.

גם תתחיל ללמוד את הפרשה בכל שבוע ולסיימו. והכי טוב ללמוד עם פירוש רש"י. (אם קשה להבין את הפירוש יש ספר הנקרא "רשי כפשוטו" המסייע בזה).

והעיקר, להתחיל ללכת לשיעור קבוע באיזורך ולעשות קשר מקרוב עם רב שאתה מרגיש שמבין אותך; והכי טוב הוא ליכנס למסגרת שלומדים שם בעלי תשובה באם אפשרי.

בברכה,

צוות הידברות