שאל את הרב - כללי

האם זה בסדר להיות די שתקנית ?

  • י"ח אב התשע"ה

שאלה

לכבוד הרב שלום, אומרים שתכונה בולטת אצלנו הנשים היא כוח הדיבור, שאנחנו אמורות לדבר הרבה וכך ברא אותנו הקב״ה שזה עוזר לנו בחינוך הילדים ובחיים בכלל... אני לא מדברת הרבה בדר״כ ואפילו הייתי מגדירה את עצמי כשקטה מאוד האם זה מעיד על איזשהו פגם בי ?

תשובה

לכבוד השואלת,

אין בזה פגם, רק שתדקדקי שזה לא יצא מגדר האיזון להיות שתיקה קיצונית.

בברכה, רב נחום