שאל את הרב - כללי

חזרה בתשובה - איך להתחיל?

  • ל' ניסן התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום רב!!!

מאז ומתמיד אהבתי ואוהבת את בורא עולם לפעמים הייתי קרובה יותר לפעמים פחות. בשנה האחרונה הפסקתי לנסוע בשבת, מתלבשת צנוע יותר, נמנעת מלשון הרע, מברכת אשר יצר, מברכת שהכל נהיה, שמע ישראל כל לילה. בעקרון יש לי בסיס מהבית (המסורתי) אך זה לא מספיק לי! אני רוצה להתקדם רוצה לדעת וללמוד כ"כ הרבה!

אני צופה רוב הזמן בערוץ הדברות ואני ממש אוהבת את העולם היהודי הזה ואת היהודים הטובים שיוצא לי להכיר בעקבות השינוי שאני עוברת. מרוב שאני רוצה להתקרב לאבא אני לא יודעת איפה להתחיל... אני כבר משתוקקת להיות דתייה שומרת מצוות, להקים בית יהודי, להיות אמא ולגדל ילדים. שאלתי היא - האם לעשות לבן זוגי ולי רב? האם כל הלהט שיש לי בסדר או שאני צריכה להרגע? איך להתקדם? אשמח לתשובה!!!!

תשובה

שלום וברכה

הלהט שלך הוא להט קדוש להט שהנשמה פורצת החוצה מבעד לחומר ורוצה להתקרב אל בוראה, נשמתך שומעת את הבת קול היוצאת מהר סיני ואומרת שובו בנים שובבים ובוודאי שיש לך להתקדם ולהתעלות במעלות התורה והמצוות. ביותר מתחזקת התשוקה לתשובה בימים אלו ימי חודש אלול - חודש התשובה החודש שבו בורא עולם מעיר את בניו לעבודתו והרי הוא כעת בחודש אלול כמלך שיצא מארמונו ומסתובב בשדה בין בני עמו שקל מאוד להגיע איליו

בוודאי ראוי להתחבר לרב שיסייע לכם בדרככם הקדושה ותזכו להתעלות עוד עוד כרצונכם הטוב ולהיות עבדי ה' נאמנים.

נשמח לסייע לכם בעניין זה. נא לשלוח לנו מס' טלפון ונשוב איליכם לסייע לכם לפי הצורך.

בהצלחה רבה,