זוגיות

שידוכים - איך לספר להורים שהבחור גרוש?

  • י"ז אב התשע"ה

שאלה

שלום הרב ..יצאתי לפגישה עם בחור חרדי והכל היה נחמד ואז הוא אמר לי שהוא גרוש באמצע הפגישה רציתי לשאול אם כדאי להמשיך ואיך להגיד את זה להורים? ושאלה נוספת אם יש בעיה להתחתן עם מישהו שהוא לא בתול?

תשובה

שלום וברכה

אין כל בעיה להינשא לגרוש. השאלה היא איך את חושבת שההורים יקבלו את זה ואיך את יכולה להעביר את זה להורים.

עצתי היא שתמשיכי כעת בפגישות כדי לוודא שהוא אכן מתאים לך. במידה ואת רואה שהוא אכן מתאים לך תפגישי אותו עם ההורים ורק אחר כך תספרי להם שהוא גרוש ללא ילדים וכו'.