שאל את הרב - כללי

כיבוד הוריםIII

  • כ"ז ניסן התשע"ה

שאלה

אם נאמר במקורות שיגיע הזמן והבנים לא יכבדו את הוריהם - מכאן שכך תוכנן שיהיה.. אז מה עושים במצב כזה שבן(בן 23) , הגר עדיין בבית - מתחצף? האם יש אפשרות להעיר לו בלי לפגוע ביחסים או שמא זה מה שאמור להיות גורלינו ככתוב?

תשובה

שלום וברכה

חשוב מאוד למצוא את הדרך לחיות איתו בשלום ובשלווה. אין לקבל את הדין כגזירת שמים ולא לייחס את התנהגות בנך לגזירה כלשהוא אלא בחירה שצריך למצוא פיתרון לבעיה בחוכמה.