אמונה

מדוע לא מפרסמים על הגאולה?

  • י"א אב התשע"ה

שאלה

אם אתם קשורים לאתר "כי ל-ה' המלוכה" שכן ראיתי את הרב זמיר באחד מן הסרטונים [ביאת המשיח בע"ה י טבת התשע"ו] אזי אתם מאמינים שהשנה עומדת לפרוץ נבואת גוג ומגוג כפי שמוצפן ב-11 מקומות בתורה [בצפונות בתורה] והמשיח וביהמ"ק עתידים להיות בשנת התשע"ו, למה אינכם מפיצים בעיתון "הידברות" שלכם שיידעו כל כך רבים כי רבים לא יודעים על כך מאומה??!!

תשובה

שלום וברכה

אסור לחשב קיצים ואף אחד בדורינו לא יידע לפני ביאת המשיח מתי יבוא המשיח.

בהצלחה,