זמני קריאת תהילים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לצוות הידברות שלום! אשמח לדעת האם יש פרק וכן זמן מוגדר לקריאת פרקי תהילים לבריאות ולפרנסה

תשובה

שלום וברכה

ספר השל"ה הקדוש - מסכת חולין - פרק תורה אור שהולך למשא ומתן יאמר, אני הולך לישא וליתן באמונה לשם יחוד קב"ה ושכינתיה על ידי ההוא טמיר ונעלם. ויתפלל תפילה זו, ה` אלהים אמת, תן לי ברכה והצלחה בכל מעשי ידי, ואני בטחתי בך שעל ידי עסק זה תשלח לי ברכה ויקוים בי מקרא שכתוב השלך על יהו"ה יהבך והוא יכלכלך.

סגולה מרב האי גאון שכתב שסגולה לומר פרק מא מב מג שבתהילים שלוש פעמים בכל יום. סגולה נוספת לקרוא את פרשת ירידת המן בכל יום לאחר התפילה.

בברכה - בנימין שמואלי